اندکی صبرسحرنزدیک است

کتاب مقاله سخنرانی کتاب درسی نمونه سئوال

اندکی صبرسحرنزدیک است

کتاب مقاله سخنرانی کتاب درسی نمونه سئوال

دشمنی‌هایی که هفته‌نامه تایم ذکر نکرد +سند


شماره جدید هفته‌نامه آمریکایی تایم در حالی منتشر شد که محور اصلی آن، تمرکز بر رابطه ایران و آمریکا در مسائل اخیر بود؛ این هفته‌نامه با سانسور بسیاری از دشمنی‌های آمریکا، هر آنچه خودش خواسته به مخاطب ارائه کرده و عملاً ایران را به عنوان مقصر اصلی عدم رابطه میان دو کشور نشان داده است.
گروه سیاسی مشرق - هفته‌نامه آمریکایی تایم در جدیدترین شماره خود، با قرار دادن عکس رئیس جمهور کشورمان به درستی روی مسئله‌ای تمرکز کرد که موضوع اول تمامی رسانه‌های مطرح جهان بود، رابطه ایران و آمریکا بعد از 34 سال.

تایم در قسمتی از موضوع رابطه ایران و آمریکا، تایم لاینی از دشمنی‌های آمریکا و فرصت‌های پیش روی دو کشور در گذشته را، به صورت خیلی خلاصه اشاره کرده و به زمان فعلی می‌رسد.

آنچه در این بین مهم به نظر می‌رسد، تعمد حساب شده تایم برای فاکتور گرفتن از مصادیق علنی خوی وحشیگری و دشمنی نظام استکباری آمریکا علیه ملت ایران است.

مصادیقی که هیچگاه و با هیچ شیرینی از کام مردم ایران پاک نخواهد شد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

هفته نام تایم در تایم لاین خود با تیتر دشمنی‌ها و فرصت‌های از دست رفته میان ایران و آمریکا، به مقاطع مختلفی از تنش میان ایران و آمریکا می‌پردازد که محوریت آن بر اساس روی کار آمدن رؤسای جمهور آمریکا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا به حال است.

شروع تایم لاین با تصویر امام خمینی (ره) آغاز می‌شود با این عنوان که: فرار شاه از ایران، آیت الله خمینی اعلام کرد آمریکا شیطان بزرگ است، آمریکایی‌ها گروگان گرفته شدند.

محور دوم تایم لاین به ماجرای مک فارلین در زمان ریگان اشاره می‌کند: مقام‌های رسمی آمریکا بر اساس مأموریت مخفی در رابطه با معامله گروگان‌ها، به همراه تسلیحات نظامی انجیل و کیک برای ایرانیان فراهم کردند.

محور سوم تایم لاین به زمان ریاست جمهوری بیل کلینتون مربوط می‌شود زمانی که کلینتون به دنبال آن بود که به صورت تصادفی با رئیس جمهور وقت یعنی آقای خاتمی جلسه یا دیدار داشته باشد.

محور چهارم تام لاین مربوط می‌شود به ریاست جمهوری جورج بوش و زمانی که وی ایران را به عنوان محور شرارت معرفی می‌کند.

محور پنجم تایم لاین مربوط می‌شود به زمان ریاست جمهوری باراک اوباما و اینکه وی پیام تبریک سال نو برای مردم ایران فرستاده است و از سوی دیگر، دو نامه به رهبر معظم انقلاب ارسال کرده است.

محور ششم و آخرین تایم لاین نیز به ماجرای تماس تلفنی روحانی با اوباما برمی‌گردد با این عنوان که: رئیس جمهور جدید ایران با اوباما نامه رد و بدل کرده است و امید آب شدن یخ رابطه میان دو کشور را افرایش داده است.


برای مشاهده سایز بزرگتر روی عکس کلیک کنید

مجله تایم در شش محور فوق، دشمنی‌ها و فرصت‌های میان ایران و آمریکا را خلاصه کرده است و به صورت کاملا حرفه‌ای از کنار بسیاری از دشمنی‌های ایالات متحده آمریکا عبور کرده است.

به راستی فرصت‌های میان ایران و آمریکا در محورهای فوق قابل خلاصه شدن است؟ آیا تنها مصداق دشمنی آمریکا با ملت ایران، قرار گرفتن ایران در محور شرارت توسط جرج بوش بوده است؟

بر اساس تایم لاین ارائه شده در هفته نامه تایم، عملا جمهوری اسلامی ایران فرصت‌های پیش روی میان دو کشور را از بین برده است و در حال حاضر تنها امید برای ایجاد رابطه، جناب آقای روحانی است تا بتواند یخ رابطه ایران و آمریکا را آب کند و عملا توپ در زمین ایران و دولت آقای روحانی است.

برای روشن شدن ماجرای دشمنی آمریکا علیه ملت ایران می‌بایست به عقب برگردیم و بر خلاف تایم لاین ارائه شده در مجله تایم، نقطه دشمنی آمریکا علیه ملت ایران را باید در کودتای 28 مرداد جستجو کنیم.

کودتای 28 مرداد 1332 و شکست دادن دولت قانونی مصدق توسط نیروهای آمریکایی در تاریخ روابط ایران و آمریکا یک نقطه عطف منفی محسوب می‌شود، درست از همان زمان است که استعمار آمریکا بر استعمار انگلیس در ایران افزوده می‌شود و ایران تا 22 بهمن 1357 تحت سلطه واشنگتن قرار می‌گیرد.


آمریکا در دهه 30 کودتاهای زیادی را در بسیاری از نقاط جهان شکل داد. کودتای 1332 در ایران کودتای 1333 در گواتمالا فضاسازی برای کودتای ناموفق در مصر در سال 1334 کودتای 1337 عراق توسط عبدالکریم قاسم و تعدادی کودتا در آمریکای لاتین از آن جمله اند. اما به تدریج با از بین رفتن کاربرد کودتا در سیاست خارجی آمریکا این کشور به سمت دخالت های نظامی مستقیم و غیرمستقیم پیش رفت.[1]

از دیگر مصادیق دشمنی آمریکا که نشان از خوی وحشیگری آنها است، ماجرای کمک ایالات متحده آمریکا به دولت صدام حسین برای تسلیحات شمیایی علیه نظامیان ایرانی در هشت سال دفاع مقدس است، مسئله‌ای که هنوز مجروحان جنگی ایران با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و هرزگاهی خبر شهادت یکی از این عزیزان در جامعه منتشر می‌شود.[2]


سومین مصداق وحشگیری استکبار، به حمله موشکی ناو آمریکایی وینسنس به پرواز مسافربری شماره 655 ایران‌ایر در آب‌های خلیج فارس  مربوط می‌شود، پروازی که هیچ ربطی به جنگ و مسائل نظامی نداشت ولی آمریکا با منطق وحشیانه خود این هواپیما را با تمامی مسافرینش مورد هدف قرار داد و بعد از آن، به فرمانده ناو آمریکایی برای دستور شلیک موشک جایزه هم اهدا کرد.[3]


مصادیق فوق، گوشه‌ای از دشمنی آمریکا علیه ملت ایران بوده است و ایالات متحده بنابر اسناد منتشره شده مسئولیت آنها را برعهده گرفته است.

مردم ایران اسلامی هیچگاه دشمنی‌های نظام استکبار علیه خود را فراموش نخواهند کرد و این ایالات متحده است که باید از منطق وحشیانه خود دست کشیده و بعد از عذرخواهی و جبران حقوق مادی و معنوی جمهوری اسلامی ایران، نشان دهد که به دنبال رفتار انسانی با ملت ایران است.




[1] - http://edition.cnn.com/2013/08/19/politics/cia-iran-1953-coup/index.html

[2] - http://www.foreignpolicy.com/articles/2013/08/25/secret_cia_files_prove_america_helped_saddam_as_he_gassed_iran

[3] - http://fair.org/extra-online-articles/kal-007-and-iran-air-655


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد